Reclame

Bereik klanten ook buiten de computer

Tegenwoordig zitten mensen geplakt aan hun mobiele telefoon of computerscherm, maar wie zegt dat fysieke reclame daarom niet belangrijk is? Wij zeggen dat. Wij ontwerpen fysieke reclameproducten waarmee jij jouw klanten ook buiten de online wereld omver weet te blazen.

Brochures voor Pol Compact Lifting gemaakt door Polster Media
Het logo van Meints aanhangwagens uit Zuidwolde
Het logo van Pol Compact Lifting
Het logo van Easy Floorheating
Het logo van Koops Chalets & Stacaravans
Het loog van Pol Hoogwerkers
Het logo van AndereWending, klant van Polster Media

Bedrijven zijn tegenwoordig bijna niet meer gefocust op fysieke reclame

Een mockup van fysieke reclame door Polster Media

Omdat tegenwoordig zo’n 7.41 miljard mensen een mobiele telefoon bezitten, investeren steeds meer bedrijven in online marketing waarbij fysieke reclame vaak links wordt laten liggen. Alleen is fysieke reclame net zo belangrijk als online marketing!

Waarom? Door klanten fysiek in contact te laten komen met jouw bedrijf, kunnen zij zich sneller binden aan de organisatie. Bij Polster Media denken wij mee met jouw wensen en creëren wij unieke fysieke reclame waarmee jouw klanten ook buiten de digitale wereld omver worden geblazen.

01

Drukwerk

Brochures voor Pol Compact Lifting gemaakt door Polster Media

Een nieuwe flyer nodig? Of net even dat stapje verder gaan en indruk maken met een visitekaartje? Bij Polster Media kun je terecht voor het ontwerp en ontwikkelen van verschillende soorten drukwerk. Wij maken geen gebruik van een vast assortiment, want voor vrijwel ieder idee hebben wij wel een partner en uitvoering. Wij helpen jou indruk maken op je klanten door middel van fysieke reclame.

02

Spandoeken

Een mockup van fysieke reclame door Polster Media

Een spandoek of bord is een goede manier om de aandacht te pakken van mogelijke klanten die jouw bedrijf in het echt tegenkomen. Met een uniek ontwerp, pakkende uitstraling en snelle verwerkingstijd, ontwikkelen wij het eye-catchende product wat jouw bedrijf doet stralen.

03

Productontwerp

Producten van AllezFlex

Wij houden wel van een grapje. Met product ontwerp kun jij jouw merk of huisstijl net dat stukje uniekheid geven dat misschien nog mist. Op verzoek van jouw ideeën ontwikkelen wij ontwerpen voor alle soorten producten. Van een bierviltje tot een zonnebril. Niks is te gek in onze ogen. Heb je een idee? Kom anders een keer sparren en wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt.

04

Foto & videografie

Een foto over fotografie van Polster Media

Het internet staat tegenwoordig vol met stockfoto's en gratis beelden die jij voor jouw bedrijf kunt gebruiken, maar wist je dat dit schade kan doen aan jouw merk? Het gebruik van stock beelden kan leiden tot een uiteenlopende stijl waardoor klanten zich lastig kunnen binden aan jouw bedrijf.

Door fotografie of videografie te laten verzorgen door Polster Media, kan jouw merk tot zijn recht komen op een visuele manier.

05

Autobelettering

Een auto die geplakt wordt door een ontwerp van Polster Media

Stel je voor, jouw bedrijfsnaam op een unieke wijze geplakt op de auto waar je dagelijks in rijdt. Wij helpen je daarbij. Onze creativiteit beperkt zich niet alleen tot de online wereld, maar net zo lief tot de fysieke wereld. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zich ook onderweg, kan onderscheiden.

Wij verzorgen het ontwerp van de auto en in samenwerking met een van onze partnerbedrijven zorgen wij dat het ontwerp geplakt wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!

Voordelen

Wat levert fysieke je op?

Lage kosten

Het voordeel van fysieke reclame is dat bij een hogere productie, de kosten afnemen. Verder zorgt het ervoor dat jij als bedrijf niet te veel afwijkt van je huisstijl, omdat fysieke reclame blijvend is. Dit voorkomt merkvervreemding.

Bekendheid vergroten

Door je reclame fysiek te verspreiden, bijvoorbeeld door reclame op je bus, auto of via het verspreiden van folders, kun je een blijvende plek krijgen in het hoofd van de klant. Fysieke reclame heeft een grotere kans om te blijven hangen.

Klantenbinding

Door klanten een visitekaartje te geven, ontstaat er een gevoel van persoonlijkheid bij de klant. Klanten voelen zich meer verbonden met jouw bedrijf en zullen sneller een herhaal aankoop uitvoeren.

Projecten

Bekijk andere sterren die ook kozen voor Reclame

Tijd tot lanceren

3 weken

Case
Tijd tot lanceren

3 weken

AndereWending
Reclame • Ontwikkeling
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Case
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Easy Floorheating
Merk & Huisstijl • Ontwikkeling • Reclame
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Case
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Koops Chalets & Stacaravans
Online Marketing • Reclame
Tijd tot lanceren

5 dagen

Case
Tijd tot lanceren

5 dagen

Veegservice Hoogeveen - Sinterklaas
Reclame
Reviews

Hoor wat anderen over ons zeggen!

Wij voegen de daad bij het woord. Maar wij laten liever onze klanten vertellen waarom zij met ons werken.

"Het idee van BuurtBakker zat alleen in onze gedachten, maar Bram van Polster Media wist dit door mee te denken en goed te luisteren feilloos om te zetten naar een goed werkende website waar wij vandaag de dag nog steeds ontzettend blij mee zijn. Door Bram zijn creativiteit, persoonlijke benadering en ervaring binnen de marketing levert hij binnen een korte periode échte kwaliteit. Een aanrader!"

De profielfoto van Niels Dekker, eigenaar van BuurtBakker, klant van reclamebureau Polster Media
Niels Dekker
BuurtBakker

“Ik werk al jaren samen met Polster Media. Ik heb verschillende opdrachten afgenomen zoals spandoeken, flyers en mijn website. Ze zijn altijd snel en maken reclame objecten die passen bij mijn bedrijf. Zeker een aanrader voor bedrijven die op lange termijn een betrouwbare partner zoeken.”

Het logo van Meints Aanhangwagens
Bobby Meints
Meints Aanhangwagens

“Onze website had een flinke update nodig. Tijdens deze zoektocht kwamen we in contact met Bram Pol van Polster Media.Tijdens ons eerste gesprek was er gelijk een klik en hij begreep precies wat wij wilden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in nieuwe frisse website waarin potentiële klanten en nieuwe werknemers exact kunnen zien wat wij doen en wie wij zijn!”

Het logo van Round@bout transport
Jan Brugging
Round@bout Transport

"Wij hebben onze website en autoreclame laten maken door Polster Media. Vanaf moment 1 waren zij duidelijk en snel in zowel het werk als contact. Door de persoonlijke, specialistische en perfectionistische aanpak van Polster Media zijn mijn ideeën op de juiste manier realiteit geworden"

De profielfoto van Chayenne Harms, eigenaar van Harms dienstverlening. Klant van reclamebureau Polster Media
Chayenn Harms
Harms Dienstverlening
Hulp nodig met Reclame?
Bram helpt je verder!
Reclame
Bereik klanten
ook buiten de computer
Cookie voorkeuren
Door op “Goedkeuren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren en het analyseren van site gegevens. Bekijk ons Privacy statement voor meer informatie.