Ontwikkeling

Jouw digitale etalage: Ontwerp dat indruk maakt

Wij geloven dat een website meer is dan een online visitekaartje. Het is een krachtig instrument voor groei en succes. Wil je klanten informeren, online verkopen of huidige systemen integreren in je website? Wij kunnen je helpen!

Een foto van Polster Media in gesprek met een klant over zijn nieuwe website
Het logo van naturalite
Het logo van deken webshop Dekenshop
Het logo van kledingwinkel de Jongens in Hoogeveen
Het logo van BuurtBakker
Het loog van Pol Hoogwerkers
Het logo van staal specialist A.S.E. Aluminium & Staalindustrie
Voordelen

Een website ontwikkelen hoeft niet moeilijk te zijn

Eenvoudige taal

We zien vaak dat er een kloof ontstaat tussen wat een marketingbedrijf vertelt en wat de klant begrijpt. Wij geloven in een toegankelijke benadering en leggen graag  in ‘Jip en Janneke taal’ uit zodat het voor beide partijen duidelijk is.

Transparant

Vanaf moment 1 zijn wij eerlijk in onze aanpak en werkwijze. Wil je graag zien hoe jouw site wordt ontwikkeld? Kom dan een keer langs. Heb je vragen over waarom bepaalde keuzes gemaakt worden? Brand vooral los!

Uniek

Ieder bedrijf heeft een uniek verhaal en helpen jouw verhaal te vertellen. Iedere website, webshop, koppeling of automatisering is op maat gemaakt, onderscheidend en sluit volledig aan op jouw wensen.

01

Website

Een foto van het dashboard van webflow met daarbij het logo van webflow

Websites zijn onze specialiteit. Ieder bedrijf is uniek en wij begrijpen daarom dat een template niet voldoende is. Om jouw unieke verhaal te vertellen, bouwen wij op maat gemaakte websites, die snel, adembenemend en geheel passend bij jouw onderneming zijn. Wij verzorgen het gehele proces en nemen jou mee in de reis voor het ontwikkelen van jouw nieuwe website.

Wij maken gebruik van het eenvoudige systeem van Webflow om snel websites op te zetten. Als alles soepel verloopt, kan jouw nieuwe site al binnen twee weken online staan! Heb je een kleine aanpassing nodig? Binnen een dag is het geregeld. Benieuwd naar anderen die jou voorgingen?

02

Webshop

Een foto van een fragment van het afrekenproces van Shopify

Online verkopen is de meest populaire manier om te verkopen. Volgens het CBS shopt 80 procent van de Nederlanders online en dit percentage neemt alleen maar toe. Voor het opzetten van webshops bieden wij volledige ondersteuning. We ontwikkelen de site, maken de webshop startklaar en bieden begeleiding na het lanceren van de site.

Voor het ontwikkelen van webshops gebruiken wij 's werelds grootste e-commerce platform: Shopify. Veel bureaus kiezen ervoor om open-source systemen zoals Woo-commerce of PrestaShop te gebruiken. Maar zodra de webshop groeit, komen hier hoge kosten bij kijken en worden kleine aanpassingen lastig. Dit is niet het geval bij Shopify.

03

Koppeling

Een foto van een marketing email van Polster Media met daarbij het logo van Mailerlite

Ook voor het koppelen van systemen kun je terecht bij Polster Media. Heb je een autobedrijf en wil je voorraad laten zien op jouw website? Of heb je een e-mailmarketing campagne en wil je dat klanten zich via jouw site kunnen aanmelden? Niets is voor ons te gek.

Binnen vrijwel iedere branche hebben wij koppelingen verzorgd. Van het koppelen van een betaalsysteem voor een sportevenement, tot het koppelen van boekhoudsystemen met een ERP-pakket. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

04

Automatisering

Een foto van een inbox van een gebruiker waar geautomatiseerde mails binnen komen

Niets is vervelender dan een terugkerende taak, handmatig te moeten uitvoeren. Er zijn tegenwoordig zo veel technologieën beschikbaar die deze taken kunnen automatiseren. Wij hebben hiervoor verschillende projecten uitgevoerd. Zo hebben wij een volledig automatisch bestelsysteem ontwikkeld voor BuurtBakker; een online bestelplatform voor de Nederlandse bakkersbranche. Heb jij een project waarbij een stappen geautomatiseerd kunnen worden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Hoe moeilijk kan het zijn?

Zelf aanpassen

Wij bieden hulp waar nodig. Maar doordat wij een dashboard beschikbaar stellen, kun je gemakkelijk zelf aanpassingen aanbrengen op jouw website.

Geen kennis nodig

Onze websites worden ontwikkeld door zo weinig mogelijk code te schrijven. Dit zorgt ervoor dat je als klant gemakkelijk zelf de website kunt aanpassen, zonder computerkennis te hebben.

Bespaar kosten

Omdat wij al onze sites zelf ontwikkelen, kennen wij ze van top tot een. Moet er een aanpassing gedaan worden? Dan doen we dat snel. Zo bespaar jij kosten op de lange termijn.

Projecten

Bekijk andere sterren die ook kozen voor Ontwikkeling

Tijd tot lanceren

2,5 maanden

Een foto van een mobiele telefoon waar de website van BuurtBakker, de online bakkerij, ontwikkeld door Polster Media, op staat
Case
Tijd tot lanceren

2,5 maanden

Een foto van een mobiele telefoon waar de website van BuurtBakker, de online bakkerij, ontwikkeld door Polster Media, op staat
BuurtBakker
Ontwikkeling • Merk & Huisstijl • Reclame
Tijd tot lanceren

1 maand

Een foto van de homepagina van de website van Integrale Yoga Elim, ontwikkeld door reclamebureau Polster Media uit Hoogeveen
Case
Tijd tot lanceren

1 maand

Een foto van de homepagina van de website van Integrale Yoga Elim, ontwikkeld door reclamebureau Polster Media uit Hoogeveen
Integrale Yoga Elim
Ontwikkeling • Merk & Huisstijl
Tijd tot lanceren

4 weken

Twee telefoon schermen van de website van Pol Hoogwerkers. Ontwikkeld door reclamebureau Polster Media.
Case
Tijd tot lanceren

4 weken

Twee telefoon schermen van de website van Pol Hoogwerkers. Ontwikkeld door reclamebureau Polster Media.
Pol Hoogwerkers
Ontwikkeling • Online marketing
Tijd tot lanceren

3 weken

Een foto van de website van A.S.E. Aluminium en Staalindustrie, ontwikkeld door online marketing bureau Polster Media
Case
Tijd tot lanceren

3 weken

Een foto van de website van A.S.E. Aluminium en Staalindustrie, ontwikkeld door online marketing bureau Polster Media
A.S.E. Aluminium & Staalindustrie
Ontwikkeling • Reclame
Reviews

Hoor wat anderen over ons zeggen!

Wij voegen de daad bij het woord. Maar wij laten liever onze klanten vertellen waarom zij met ons werken.

"Het idee van BuurtBakker zat alleen in onze gedachten, maar Bram van Polster Media wist dit door mee te denken en goed te luisteren feilloos om te zetten naar een goed werkende website waar wij vandaag de dag nog steeds ontzettend blij mee zijn. Door Bram zijn creativiteit, persoonlijke benadering en ervaring binnen de marketing levert hij binnen een korte periode échte kwaliteit. Een aanrader!"

De profielfoto van Niels Dekker, eigenaar van BuurtBakker, klant van reclamebureau Polster Media
Niels Dekker
BuurtBakker

“Ik werk al jaren samen met Polster Media. Ik heb verschillende opdrachten afgenomen zoals spandoeken, flyers en mijn website. Ze zijn altijd snel en maken reclame objecten die passen bij mijn bedrijf. Zeker een aanrader voor bedrijven die op lange termijn een betrouwbare partner zoeken.”

Het logo van Meints Aanhangwagens
Bobby Meints
Meints Aanhangwagens

"Wij wilden met ons bedrijf Strength Valley op elk platform een iconische uitstraling hebben, zo ook op onze website! Dankzij Polster Media kunnen we onze sportschool op een creatieve manier weergeven, weten fanatieke krachtsporters ons beter te vinden en geeft onze website een perfect beeld weer van onze sportschool."

De profielfoto van Patrick Steenbergen, eigenaar van Strength Valley. klant van Polster Media
Patrick Steenbergen
Strength Valley

"Wij hebben onze website en autoreclame laten maken door Polster Media. Vanaf moment 1 waren zij duidelijk en snel in zowel het werk als contact. Door de persoonlijke, specialistische en perfectionistische aanpak van Polster Media zijn mijn ideeën op de juiste manier realiteit geworden"

De profielfoto van Chayenne Harms, eigenaar van Harms dienstverlening. Klant van reclamebureau Polster Media
Chayenn Harms
Harms Dienstverlening
Hulp nodig met ontwikkeling?
Bram helpt je verder!
Online marketing
Neem je klanten online
mee in hun reis
Cookie voorkeuren
Door op “Goedkeuren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren en het analyseren van site gegevens. Bekijk ons Privacy statement voor meer informatie.