Online Marketing

Bereik jouw doelgroep op jouw manier

Online gevonden worden, het blijft lastig. Al die sociale media apps en regels waar bedrijven zich tegenwoordig aan moeten houden. Wij maken het makkelijk. Door onze uitgebreide kennis op het gebied van adverteren, zoekmachines en sociale media helpt Polster Media jou navigeren in de online wereld.

een foto van iemand die een telefoon vast heeft waar het social media account van BuurtBakker op staat vermeld
Het logo van Easy Floorheating
Het logo van deken webshop Dekenshop
Het loog van Pol Hoogwerkers
Het logo van de sportschool Strength Valley in Zwolle
Het logo van Integrale Yoga Elim
Het logo van AndereWending, klant van Polster Media

Met een lage investering veel klanten bereiken

Het bereiken van klanten is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Maar tegelijkertijd ook moeilijk door regels waar consumenten zich aan moeten houden. Grote bedrijven zoals Facebook en Google hebben gratis software waarmee jij online eenvoudig kunt adverteren. Hoe doe jedat goed? Polster Media helpt je daarmee.

Bij Polster Media kun je in combinatie met een website ook kiezen om je klantenbereik te vergroten door te investeren in online marketing via Google, Facebook of andere kanalen. Ook kun je meer klanten bereiken via geautomatiseerde e-mailmarketing.

01

SEO

Een voorbeeld van SEO voor op de online marketing pagina van Polster Media

Vindbaar worden op Google door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie). Bij zoekmachine optimalisatie hebben wij het over goed presteren in de ogen van een zoekmachine. Hierdoor komt jouw website bovenaan de zoekresultaten te staan. Een lastig traject voor veel bedrijven, mits je er geen verstand van hebt. Google heeft tegenwoordig zoveel verschillende regels waar je je aan moet houden, dat het lastig is om deze bij te houden als je niet in deze wereld zit.

In combinatie met onze ontwikkelingswerkzaamheden voeren wij SEO-werkzaamheden uit voor sterren die willen uitblinken van hun concurrentie, dus ook binnen een zoekmachine. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

02

SEA

Een voorbeeld van SEO of Search Engine Advertising voor op de online marketing pagina van Polster Media

Wil je sneller schalen dan bij SEO? Kies dan voor SEA! Ingewikkeld al die termen. SEA betekent Search Engine Advertising, ofwel zoekmachine adverteren. Je zult misschien denken, kom ik dan op die irritante eerste betaalde plekken staan? Dat klopt, maar daar wordt vaker op geklikt dan jij denkt.

In combinatie met website werkzaamheden zetten wij advertentiecampagnes op en geven wij jouw bedrijf sturing waar nodig.

03

E-mail marketing

Een foto van een e-mailmarketing campagne voor op de online marketing pagina van Polster Media

E-mailmarketing wordt ook wel gezien als één van de meest effectieve vormen voor het verkrijgen van terugkerende klanten. Bij Polster Media helpen wij jou bij het opzetten van de juiste kanalen om klanten te krijgen op maillijsten, het uitzetten van campagnes en het ontwikkelen van ontwerpen die geheel passen bij jouw bedrijf.

Via het eenvoudige systeem van MailerLite kun jij snel en gemakkelijk starten met E-mail marketing. Verder biedt het systeem de mogelijkheid om tegen een lage prijs, terugkerende verkopen te krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

04

Social Media

Social media content voor het account van BuurtBakker gemaakt door Polster Media

Mensen zitten tegenwoordig geplakt aan hun mobiele telefoon. Om deze reden kiezen veel bedrijven ervoor om ook via sociale media actief te zijn. Waar deze bedrijven de mist in gaan? Op ieder gebied hun merk professioneel presenteren, behalve op social media. Hierdoor ben jij minder herkenbaar en laat je misschien wel omzet liggen.

Wij transformeren bedrijven van een dof lichtpuntje naar sociale mediasterren door op maat gemaakte sociale mediafoto's. In combinatie met fotografie of merkontwikkeling zorgen wij ervoor dat jij ook herkenbaar blijft via sociale media. Ook bieden wij ondersteuning bij het opzetten van campagnes.

Voordelen

Wat levert online marketing je op?

Snel schalen

Omdat online marketing niet beperkt is door aantallen, kun je snel overal jouw campagnes publiceren. Wil je binnen een uur aan de andere kant van de wereld een advertentie plaatsen? Dat kan!

Bekendheid vergroten

Een groot voordeel van online marketing is het vergroten van je bekendheid, een probleem waar veel startende bedrijven mee kampen. Door bijvoorbeeld via social media kanalen te adverteren bereik je miljoenen klanten binnen no-time.

Verhoging van omzet

Het investeren in online marketing kan zorgen voor een verhoging van je omzet. Door bijvoorbeeld te kiezen voor e-mail marketing, worden herhaalaankopen gestimuleerd waardoor klanten op de lange termijn vaker bij jou zullen kopen.

Projecten

Bekijk andere sterren die ook kozen voor Online Marketing

Tijd tot lanceren

2,5 maanden

Case
Tijd tot lanceren

2,5 maanden

BuurtBakker
Ontwikkeling • Merk & Huisstijl • Reclame
Tijd tot lanceren

4 weken

Case
Tijd tot lanceren

4 weken

Pol Hoogwerkers
Ontwikkeling • Online marketing
Tijd tot lanceren

4 weken

Case
Tijd tot lanceren

4 weken

Strength Valley
Online marketing • Ontwikkeling
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Case
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Koops Chalets & Stacaravans
Online Marketing • Reclame
Tijd tot lanceren

1 maand

Case
Tijd tot lanceren

1 maand

Bloemberg Advies
Ontwikkeling • Reclame
Reviews

Hoor wat anderen over ons zeggen!

Wij voegen de daad bij het woord. Maar wij laten liever onze klanten vertellen waarom zij met ons werken.

"Het idee van BuurtBakker zat alleen in onze gedachten, maar Bram van Polster Media wist dit door mee te denken en goed te luisteren feilloos om te zetten naar een goed werkende website waar wij vandaag de dag nog steeds ontzettend blij mee zijn. Door Bram zijn creativiteit, persoonlijke benadering en ervaring binnen de marketing levert hij binnen een korte periode échte kwaliteit. Een aanrader!"

De profielfoto van Niels Dekker, eigenaar van BuurtBakker, klant van reclamebureau Polster Media
Niels Dekker
BuurtBakker

“Ik werk al jaren samen met Polster Media. Ik heb verschillende opdrachten afgenomen zoals spandoeken, flyers en mijn website. Ze zijn altijd snel en maken reclame objecten die passen bij mijn bedrijf. Zeker een aanrader voor bedrijven die op lange termijn een betrouwbare partner zoeken.”

Het logo van Meints Aanhangwagens
Bobby Meints
Meints Aanhangwagens

“Onze website had een flinke update nodig. Tijdens deze zoektocht kwamen we in contact met Bram Pol van Polster Media.Tijdens ons eerste gesprek was er gelijk een klik en hij begreep precies wat wij wilden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in nieuwe frisse website waarin potentiële klanten en nieuwe werknemers exact kunnen zien wat wij doen en wie wij zijn!”

Het logo van Round@bout transport
Jan Brugging
Round@bout Transport

"Wij hebben onze website en autoreclame laten maken door Polster Media. Vanaf moment 1 waren zij duidelijk en snel in zowel het werk als contact. Door de persoonlijke, specialistische en perfectionistische aanpak van Polster Media zijn mijn ideeën op de juiste manier realiteit geworden"

De profielfoto van Chayenne Harms, eigenaar van Harms dienstverlening. Klant van reclamebureau Polster Media
Chayenn Harms
Harms Dienstverlening
Hulp nodig met Online Marketing?
Bram helpt je verder!
Online marketing
Bereik jouw doelgroep
op jouw manier
Cookie voorkeuren
Door op “Goedkeuren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren en het analyseren van site gegevens. Bekijk ons Privacy statement voor meer informatie.