Merk & Huisstijl

Wij helpen jou duidelijk onderscheidend zijn

Wil je je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen? Ontdek onze krachtige Merk & Huisstijl diensten. Bij Polster Media gaan we verder dan alleen een logo en kleuren. Wij creëren een complete belevenis die jou duidelijk onderscheidt en laat groeien. Ontdek hoe onze strategieën flexibiliteit, bekendheid en de juiste klanten aantrekken. Klaar om jouw merk te transformeren?

Het ontwikkelen van een logo door reclamebureau Polster Media
Het logo van naturalite
Het logo van daglichtlampen specialist Natuurlicht
Het logo van Easy Floorheating
Het logo van BuurtBakker
Het logo van Vrolijke Vriendin
Het logo van N Products
Een gif van Frans Bauer Copyright Frans Bauer GIF By Sterren NL

Heb je een logo voor mij?

Nee Frans... Daar heb je niet genoeg aan...
Nog even door scrollen...

Een bedrijf is meer dan alleen
een logo en kleuren

Het is een gehele belevenis van wat je doet en wie je wilt zijn

Missie

Tone of
voice

Waarden

Visie

Doelgroep

Strategie

Beeldmerk

Woordmerk

01

Strategie

Een foto over strategie voor de merk & Huisstijl pagina van Polster Media

In de eerste fase van het proces draait alles om strategie. Bij Polster Media onderzoeken we wie jij bent, wat je doet en waarom je dat doet. We ontwikkelen een op maat gemaakte branding strategie die jouw unieke verhaal vertelt en je onderscheidt van concurrenten.

02

Identiteit

Een foto over identiteit voor de merk & Huisstijl pagina van Polster Media

In de tweede fase brengen we de elementen van jouw nieuwe merk tot leven. In deze fase stellen we de visuele weergave op en zorgen we ervoor dat jij duidelijk onderscheidend bent van jouw concurrenten. We stellen ook schriftelijk op hoe jij communiceert via jouw merk en hoe klanten in aanraking komen met jouw nieuwe uitstraling.

03

Belevenis

Een foto over beleving voor de merk & Huisstijl pagina van Polster Media

In de derde fase gaan we nog een stapje verder. Nadat jij je nieuwe identiteit middels een mooie richtlijn hebt ontvangen, brengen we ook de andere elementen van jouw merk tot leven. We bouwen een nieuwe website, zorgen voor het ontwerp van fysiek reclamemateriaal en geven jouw nieuwe merkidentiteit een permanente plek in de wereld.

04

Dekking

Een foto over dekking voor de merk & Huisstijl pagina van Polster Media

De laatste fase, maar zeker niet de onbelangrijkste, gaat over dekking. Waar veel andere bedrijven dekking over het hoofd zien, gaan wij bij Polster Media een stapje verder. Om ervoor te zorgen dat jouw merk ook juridisch veilig is, bieden wij ondersteuning bij het aanvragen van een merkbij het BOIP (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom) via een van onze partnerbedrijven.

Voordelen

Wat levert een merk je op?

Flexibiliteit

Of je nu een nieuwe productlijn lanceert of een nieuwe doelgroep aanspreekt, een sterk merk door Polster Media geeft je de vrijheid om te evolueren terwijl je toch herkenbaar blijft. Dat is wat we noemen: de kracht van flexibiliteit!

Bekendheid vergroten

Door een merk te ontwikkelen kun je consistent blijven in je communicatie. Van mond-tot-mondreclame tot sociale media, een sterk merk zorgt ervoor dat je niet alleen gezien wordt, maar ook onthouden wordt.

Bereik de juiste klant

Met de juiste branding bereik je precies de klanten die je nodig hebt. Door je merkidentiteit af te stemmen op de behoeften en waarden van je doelgroep, maak je een sterke connectie die resulteert in loyaliteit en vertrouwen.

Projecten

Bekijk andere sterren die ook kozen voor Merk & Huisstijl

Tijd tot lanceren

2,5 maanden

Case
Tijd tot lanceren

2,5 maanden

BuurtBakker
Ontwikkeling • Merk & Huisstijl • Reclame
Tijd tot lanceren

1 maand

Case
Tijd tot lanceren

1 maand

Integrale Yoga Elim
Ontwikkeling • Merk & Huisstijl
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Case
Tijd tot lanceren

Doorlopend

Easy Floorheating
Merk & Huisstijl • Ontwikkeling • Reclame
Tijd tot lanceren

3 weken

Case
Tijd tot lanceren

3 weken

Linde's Boutique
Merk & Huisstijl • Ontwikkeling
Reviews

Hoor wat anderen over ons zeggen!

Wij voegen de daad bij het woord. Maar wij laten liever onze klanten vertellen waarom zij met ons werken.

"Het idee van BuurtBakker zat alleen in onze gedachten, maar Bram van Polster Media wist dit door mee te denken en goed te luisteren feilloos om te zetten naar een goed werkende website waar wij vandaag de dag nog steeds ontzettend blij mee zijn. Door Bram zijn creativiteit, persoonlijke benadering en ervaring binnen de marketing levert hij binnen een korte periode échte kwaliteit. Een aanrader!"

De profielfoto van Niels Dekker, eigenaar van BuurtBakker, klant van reclamebureau Polster Media
Niels Dekker
BuurtBakker

“Ik werk al jaren samen met Polster Media. Ik heb verschillende opdrachten afgenomen zoals spandoeken, flyers en mijn website. Ze zijn altijd snel en maken reclame objecten die passen bij mijn bedrijf. Zeker een aanrader voor bedrijven die op lange termijn een betrouwbare partner zoeken.”

Het logo van Meints Aanhangwagens
Bobby Meints
Meints Aanhangwagens

“Onze website had een flinke update nodig. Tijdens deze zoektocht kwamen we in contact met Bram Pol van Polster Media.Tijdens ons eerste gesprek was er gelijk een klik en hij begreep precies wat wij wilden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in nieuwe frisse website waarin potentiële klanten en nieuwe werknemers exact kunnen zien wat wij doen en wie wij zijn!”

Het logo van Round@bout transport
Jan Brugging
Round@bout Transport

"Wij hebben onze website en autoreclame laten maken door Polster Media. Vanaf moment 1 waren zij duidelijk en snel in zowel het werk als contact. Door de persoonlijke, specialistische en perfectionistische aanpak van Polster Media zijn mijn ideeën op de juiste manier realiteit geworden"

De profielfoto van Chayenne Harms, eigenaar van Harms dienstverlening. Klant van reclamebureau Polster Media
Chayenn Harms
Harms Dienstverlening
Hulp nodig met Merk & Huisstijl?
Bram helpt je verder!
Merk & Huisstijl
Wij helpen jou
duidelijk onderscheidend zijn
Cookie voorkeuren
Door op “Goedkeuren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om site navigatie te verbeteren en het analyseren van site gegevens. Bekijk ons Privacy statement voor meer informatie.